13.03.2009 г., 22:59 ч.

Моето име - Любов е 

  Поезия
771 0 14

 

Цветни улици. Нощ. Светлина.

Звън разпилях в тишината.

Аз съм скитница на тази земя.

Свободна съм. Родих се от вятър.

 

 

Пътувам. Препускам. Летя.

Прекосявам немирна безкрая.

Аз съм желана на тази земя.

Магия съм. Моето име - Любов е.

© Здравка Бонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??