15 сент. 2009 г., 16:51

Moeто малко момиче 

  Поэзия
1262 0 12

Моето малко момиче

вече е малка жена,

моето нежно момиче,

тръгна си днес сутринта..

Тука без нея е пусто,

тука без нея е мрак,

нейните сини мъниста

гледат към чуждия праг...

Моето малко момиче

тръгна си днес сутринта,

свои пътеки пресича

нейде зад друга врата....

 

 

 

Днес е първият учебен ден! Успех на всички ученици!

 

 

 

 

© Светла Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??