Моето малко момиче
вече е малка жена,
моето нежно момиче,
тръгна си днес сутринта..
Тука без нея е пусто,
тука без нея е мрак,
нейните сини мъниста
гледат към чуждия праг...
Моето малко момиче
тръгна си днес сутринта,
свои пътеки пресича
нейде зад друга врата....
Днес е първият учебен ден! Успех на всички ученици!
© Светла All rights reserved.