30 июн. 2017 г., 10:13

Моето небе 

  Поэзия » Белые стихи
1034 0 10

В моето небе облаци няма...

Моето небе сияе...

Нощта му е теменужно уханна!

Утрото - мисъл бездиханна!

На него има една единственна звезда!

Аз мога да си я достигна със ръка.

Моето небе е като детска рисунка!

Кръгличко и обградено със дъга!

Стига ми. В него съм си вместила света!

Не е огромен! Няколко човека!

Но в него с радост ще живея до века!

© Маргарита Ангелова Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Поглед към звездите - мост към любовта »

12 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??