1 мая 2007 г., 10:44

Моето сърце 

  Поэзия
617 0 2
Свикнала съм да раздавам
по мъничко от своето сърце,
но често цялото го давам
и после го събирам на парченца.
Не ми е тежка тази теорема,
че всеки обич иска да си вземе,
а ми е тежко,че всеки алчно взима,
а после нищичко не ще да ми даде...

© Яничка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??