May 1, 2007, 10:44 AM

Моето сърце 

  Poetry
616 0 2
Свикнала съм да раздавам
по мъничко от своето сърце,
но често цялото го давам
и после го събирам на парченца.
Не ми е тежка тази теорема,
че всеки обич иска да си вземе,
а ми е тежко,че всеки алчно взима,
а после нищичко не ще да ми даде...

© Яничка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??