6 окт. 2005 г., 23:04

моето сърце бие за теб 

  Поэзия
1214 0 0
Огледай се!
Има толкова много жени.
Вникни в очите на някоя,
а там ще видиш моите две.
Сложи ръка до сърцето си,
ще почувстваш моето,
то бие за теб.

© Сияна Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??