Oct 6, 2005, 11:04 PM

моето сърце бие за теб 

  Poetry
1212 0 0
Огледай се!
Има толкова много жени.
Вникни в очите на някоя,
а там ще видиш моите две.
Сложи ръка до сърцето си,
ще почувстваш моето,
то бие за теб.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??