Здравей мое утро, от слънце огряно!
Нов ден с надежда посрещам аз рано!
С изгрева светъл усетих в захлас,
че всичко в живота е постижимо за нас!
И нека е светло в нашите сърца!
В очите блестящи да гори любовта!
Посрещнах деня и сега съм щастлива,
с усмивка сияя, усещам се жива!
Нали това му трябва на всеки,
малко надежда и да бъдем човеци!
И нека угаснат ли моите очи,
пак утро да има и светли лъчи!
© Дора Гочева Все права защищены