15.01.2022 г., 14:13 ч.

Моето утро 

  Поезия » Свободен стих
293 1 2

Здравей мое утро, от слънце огряно!

Нов ден с надежда посрещам аз рано!

С изгрева светъл усетих в захлас,

че всичко в живота е постижимо за нас!

 

И нека е светло в нашите сърца!

В очите блестящи да гори любовта!

Посрещнах деня и сега съм щастлива,

с усмивка сияя, усещам се жива!

 

Нали това му трябва на всеки,

малко надежда и да бъдем човеци!

И нека угаснат ли моите очи,

пак утро да има и светли лъчи!

© Дора Гочева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??