8 апр. 2009 г., 20:29

Мога... 

  Поэзия
838 0 33

 

                    Мога...


Мога да руша и да изграждам
живота си до пясъчно измерен
и да бъда на оазис жаждата
процеждаща се в друго време...

Мога да браздя и да заглаждам
дюни - от остатъчни кервани
и изгреви безкрай да удължавам
от залези - без теб непозовани...

Но мога и миражна да остана...
И дълго да горча... Като измама...

© Таня Георгиева Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??