8.04.2009 г., 20:29 ч.

Мога... 

  Поезия
836 0 33

 

                    Мога...


Мога да руша и да изграждам
живота си до пясъчно измерен
и да бъда на оазис жаждата
процеждаща се в друго време...

Мога да браздя и да заглаждам
дюни - от остатъчни кервани
и изгреви безкрай да удължавам
от залези - без теб непозовани...

Но мога и миражна да остана...
И дълго да горча... Като измама...

© Таня Георгиева Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??