22 нояб. 2012 г., 21:24

Мога 

  Поэзия » Любовная
1323 0 7

Мога да бъда различен.

Мога да бъда и никой.

Стига да знам, че обичаш

и през небето ме викаш.

 

Мога от облак дъждовен

шлейф да издърпам през здрача,

стъпки да сея  от огън,

страст, след която се плаче.

 

... както да тръгна обратно,

преко мълвите злословни -

стига да знам, че ме чакаш.

И ми вярваш, че мога.

© Стефан Балди Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??