Nov 22, 2012, 9:24 PM

Мога 

  Poetry » Love
1322 0 7

Мога да бъда различен.

Мога да бъда и никой.

Стига да знам, че обичаш

и през небето ме викаш.

 

Мога от облак дъждовен

шлейф да издърпам през здрача,

стъпки да сея  от огън,

страст, след която се плаче.

 

... както да тръгна обратно,

преко мълвите злословни -

стига да знам, че ме чакаш.

И ми вярваш, че мога.

© Стефан Балди All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??