16 янв. 2014 г., 17:38

Мога 

  Поэзия » Любовная
479 0 7

Мога без ръце да те прегръщам,
мога без бои да те рисувам,
мога и без път да се завръщам,
само ако знам, че съществуваш.

Мога без сълзи за тебе да плача,
мога без сърце да те обичам,
мога без очи да те намеря в здрача,
само ако знам, че ме обичаш.

Мога и без глас да те изпея,
мога и без думи да те кажа,
мога без душа да заживея,
само ако знам, че ти ме чакаш.

© Биляна Битолска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??