Не съм имала всичко наготово,
не съм научена да избирам лесните неща,
а да се боря за всяка мечта...
Никога не са ми казвали да бъда само добра,
напротив - казваха ми, че светът е война...
Научих се да обичам, но не с лекота,
научих, че мога да предавам,
но разбрах, че и на най-близките си хора
би трябвало вяра да нямам!!!
© Привидение Иванова Все права защищены