28 мая 2014 г., 19:54

Могила от кости 

  Поэзия » Философская
365 0 2

Могила от кости...

По време на пости!

Поклон пред гнева ти,

учителю наш.

Пастир си на всички!!!

Пазител си наш.

-Сноп от звезди

в очите ти виждам...

И някъде в мрака

звездата блести;

Спомен изплува

в душата ми тъжна...

Къде си, любов?... Ти кажи.

Когато погледна,

във тъмното виждам...

мойте мисли в ноща.

Мойте тихи надежди.

За всички земни неща!

Могила от кости,

по време на пости...

В бездънната яма

на нашия свят.

Усмивки чаровни

и страшно греховни

пътуват във моето аз.

-Аз моля те, господи,

учителю наш...

Дай на народа ни

святост и страст!

-Обичам да бъда обичан.

-Обичам да давам любов...

Могила от кости

по време на пости;

Поклон пред смърта им!

Учителю наш...!!!

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??