Могила от кости...
По време на пости!
Поклон пред гнева ти,
учителю наш.
Пастир си на всички!!!
Пазител си наш.
-Сноп от звезди
в очите ти виждам...
И някъде в мрака
звездата блести;
Спомен изплува
в душата ми тъжна...
Къде си, любов?... Ти кажи.
Когато погледна,
във тъмното виждам...
мойте мисли в ноща.
Мойте тихи надежди.
За всички земни неща!
Могила от кости,
по време на пости...
В бездънната яма
на нашия свят.
Усмивки чаровни
и страшно греховни
пътуват във моето аз.
-Аз моля те, господи,
учителю наш...
Дай на народа ни
святост и страст!
-Обичам да бъда обичан.
-Обичам да давам любов...
Могила от кости
по време на пости;
Поклон пред смърта им!
Учителю наш...!!!
© Ангел All rights reserved.