25 мар. 2018 г., 15:44

Моите стихове 

  Поэзия » Любовная
348 3 6

Те всички са изписани за теб,
четеш ли ги? Звучат ли ти познати?
В главата ми през нощите наред
са стискани, а след това изляти.

 

Над листите във форма съвършена
двустишия, тристишия, куплети,
четеш ги, за любов несподелена
се пише в тях, насила ми отнета.

 

Една тоналност в друга преминава,
те, чувствата диктуват ми рефрена
и как да се пречупя, да забравя,
щом в мене римата зачена...

© Виктория Тасева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??