26 мая 2008 г., 09:53

Може би... 

  Поэзия » Другая
822 0 31

Тука си и си далече,

никъде и вездесъщ -

кратък като цяла вечност,

близък и безумно чужд,

бурен като зимен вятър,

топъл като летен дъжд,

щедро напоил земята...

 

Може би си просто мъж...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??