May 26, 2008, 9:53 AM

Може би... 

  Poetry » Other
823 0 31

Тука си и си далече,

никъде и вездесъщ -

кратък като цяла вечност,

близък и безумно чужд,

бурен като зимен вятър,

топъл като летен дъжд,

щедро напоил земята...

 

Може би си просто мъж...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??