Тайно влюбих се в теб, в твоя смях,
в твоите бляскави очи.
Желаех си тайничко да ме забележиш ти,
с твоите красиви очи сред приятелите си.
Може би не ме виждаш, защото приятел имаш,
любовта с когото делиш ти.
Разбрах те - приятели искаш да си останем,
сега и за вечни времена.
© Бисер Иванов Все права защищены