Feb 16, 2011, 9:16 PM

Може би 

  Poetry » Love
487 0 0

Тайно влюбих се в теб, в твоя смях,

в твоите бляскави очи.

Желаех си тайничко да ме забележиш ти,

с твоите красиви очи сред приятелите си.

Може би не ме виждаш, защото приятел имаш,

любовта с когото делиш ти.

Разбрах те - приятели искаш да си останем,

сега и за вечни времена.

© Бисер Иванов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??