10 янв. 2009 г., 20:38

Може би греша 

  Поэзия » Любовная
489 0 2
Аз дълго не съм те прегръщал
и дори не бях те мечтал.
Аз дълго не съм те целувал,
в сърцето прокрадва се малко печал.
Аз дори не съм предполагал,
че ще жадувам среща след среща
и ще мисля за страстта гореща.
Аз дълго не съм мечтал
за толкова огън, за толкова жар.
Не зная дали принадлежа
на тази красива гореща мечта.
Най-вероятно греша...

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??