Jan 10, 2009, 8:38 PM

Може би греша 

  Poetry » Love
488 0 2
Аз дълго не съм те прегръщал
и дори не бях те мечтал.
Аз дълго не съм те целувал,
в сърцето прокрадва се малко печал.
Аз дори не съм предполагал,
че ще жадувам среща след среща
и ще мисля за страстта гореща.
Аз дълго не съм мечтал
за толкова огън, за толкова жар.
Не зная дали принадлежа
на тази красива гореща мечта.
Най-вероятно греша...

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??