1 июл. 2008 г., 18:12

Може би, ръка за ръка 

  Поэзия » Другая
747 0 2

Аз съм син на Безкрайността,
а ти дъщеря на Безкрая.
Ние сме почти еднакви,
но толкова различни.

Аз съм син на Земята,
а ти дъщеря на звездите.
Подай ми ръка
и тръгни с мен към необятното.

Аз съм син на Изгрева,
а ти дъщеря на Залеза.
Не можем да се открием,
а се мярваме за миг.

Аз съм син на Вселената,
а ти дъщеря на Космоса.
Живеем, за да бъдем такива, каквито сме,
еднакви и толкова различни.


П.С.
Щом го написах заключих, че е повече като текст на песен, а не като
стихотворение, но все пак го пуснах :)

© Иван Петров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??