22 окт. 2009 г., 08:06

Можех и да не те срещна... 

  Поэзия » Любовная
1992 2 16

/ по Руслан Алов /

 

Помогни ми да те разлюбя!

Разфасовай душата ми, ама нежно!

Не ще боли повече, че съм изгубил,

не ще бъде по-страшно и по-безнадеждно...

 

Помогни ми да те развенчая!

Както преди искам - безгрижен...

Всяко начало започвам отчаяно

и обич ме още пронизва...

 

Помогни ми да те забравя!

Все едно не съм се къпал в реката ти.

Все едно не съм плувал, не съм се и давил,

не съм се връщал на брега при сакатите...

 

Помогни ми и да те пусна!

Край да има безкрайно сбогуване.

Тънката нишка най-била вкусна

и най-тежяло: "Дочуване!"...

 

Помогни ми да свърши този кошмар!

Нов Ден да имам, Светло, Горещо.

Животът спести ми пореден шамар,

да се разминем и да не те срещна...

© Красимир Дяков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??