14 нояб. 2014 г., 22:17

Можела тя 

  Поэзия » Другая
739 0 2

Можела тя и да бъде красива, 
с поглед, по детски тъгуващ. 
С дълга коса и леко сънлива, 
с капчици дъжд да танцува.

 

Можела тя и да бъде красива 
в някой от Бога забравен момент. 
В някое ъгълче да се усмихва, 
в мисъл, в небето, дори в сантимент.

 

Можела тя и да бъде красива.
Може да бъде, стига да иска. 
Тиха е. Есен е. С мене се слива. 
Вечер е. Есен е. Искам...

© Катя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??