14.11.2014 г., 22:17 ч.

Можела тя 

  Поезия » Друга
738 0 2

Можела тя и да бъде красива, 
с поглед, по детски тъгуващ. 
С дълга коса и леко сънлива, 
с капчици дъжд да танцува.

 

Можела тя и да бъде красива 
в някой от Бога забравен момент. 
В някое ъгълче да се усмихва, 
в мисъл, в небето, дори в сантимент.

 

Можела тя и да бъде красива.
Може да бъде, стига да иска. 
Тиха е. Есен е. С мене се слива. 
Вечер е. Есен е. Искам...

© Катя Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??