Можеш ли да си представиш
Свят без слънце, светлина,
звезди?
Можеш ли да си представиш
живота си без вяра, надежда
и мечти?
Мрака ли избираш?
Отчаянието?
Изгубените копнежи?
Кажи?!
Тогава защо се отказа от любовта?
© Добрин Добрев Все права защищены