Можеш ли...
Можеш ли да дишаш?
Можеш ли да се усмихнеш,
но не насила... ей така, някак истински?
Можеш ли да обичаш,
но не на сила... ей така, някак истински?
И кажи ми можеш ли да се смееш,
но не насила... ей така, някак истински?
Вярваш ли...?
Вярваш ли още в любовта...
онази силната, истинската?
Вярваш ли в смеха?
В добротата?
В искреността?
Търсиш ли...?
Търсиш ли дъжда?
И пролетта...
Защото аз не...
Отлетяха... Отми ги скритата зад силата сълза...
© Пламена Маркова Все права защищены