Aug 26, 2017, 10:04 PM

Можеш ли 

  Poetry » Love
690 0 0

Можеш ли...

Можеш ли да дишаш?

Можеш ли да се усмихнеш,

но не насила... ей така, някак истински?

Можеш ли да обичаш,

но не на сила... ей така, някак истински?

И кажи ми можеш ли да се смееш,

но не насила... ей така, някак истински?

 

Вярваш ли...?

Вярваш ли още в любовта...

онази силната, истинската?

Вярваш ли в смеха?

В добротата?

В искреността?

 

Търсиш ли...?

Търсиш ли дъжда?

И пролетта...

 

Защото аз не...

Отлетяха... Отми ги скритата зад силата сълза... 

© Пламена Маркова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??