7 авг. 2009 г., 23:59

Можеш ли да устоиш? 

  Поэзия » Любовная
816 0 0

Поискай и ще имаш

душата ми, сърцето ми и мен.

Реално с нереално сливаш,

прекрасен с теб е всеки ден.

 

Погледьт ми търси те игриво,

а ти игриво го следиш.

Море от страст в сърцето ми прелива.

Можеш ли да устоиш?

© Гергана Златева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??