21 апр. 2012 г., 10:39

Мойта половина! 

  Поэзия » Любовная
1028 0 2

Обичам те!

Толкова, че никоя вода не би могла

да потуши пожара на бурния огън

на любовта в сърцето ми!

Толкова, че когато гледам в очите ти,

времето спира, стрелките замръзват

и единственото, което трепти, е

пулсът ми в едно с твоя!

 

Обичам те!

Всяка моя мисъл е твоя!

Всяка моя усмивка е твоя!

Всеки мой един поет дъх и твой!

Всяка моя частица се възражда

всеки път, изричайки името ти!

 

Обичам те!

Ти си мойта половина!

Ти си мойто второ „Аз”!

Ти си моят залез, допълващ изгрева в мен!

Ти си всичко, което аз не съм!

 

Обичам те!

Деня и нощта ми, мечтите и съня ми

ти принадлежат!

Като малко дете очаквам

твойте ласки и усмивка мила!

Животът ми в едно с твоя

е мойта сила несломима!

Мойта радост на земята,

моят Рай в душата!

© Натали Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??