15 мар. 2011 г., 23:00

Мокри обувки завинаги 

  Поэзия » Любовная
1164 0 15

Историята ни, в обувките на пролетта,
тътрузи токчета като пияна блудница.
Една невзрачна е и хлипа жалка под дъжда
с лилавите очи на ронещи се люляци.

Забравила е теб във някой тъпкан с хора бар,
а мен ме развали на дребни за билети.
Сценарият е същият. Декорът - също стар -
изтърканите вишни с техните конфети.

Във нашата пиеса няма място за звезди - 
епизодични сме, макар и в главни роли.
На сцената се спука да вали...
вали...
вали...
по мокрите обувки и на тази пролет. 


16.06.2010

Радост Даскалова


Клип - автор Надя Милушева

http://www.youtube.com/watch?v=-8MhDDCYbsA

© Радост Даскалова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??