15 мар. 2019 г., 11:34

Мокро стихотворение 

  Поэзия » Пейзажная, Другая
2366 15 28

Кафето е топло, а тихият пролетен дъжд
мажорно звъни по стъклото.
Което прахът е написал, отми изведнъж
капчукът с потракващи ноти.

 

Какво ли подготвил е мокрият мартенски ден?
През капките плахо надничам
и някак светът ми изглежда наново роден
в камбанка на бяло кокиче.

 

© Миглена Миткова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??