Mar 15, 2019, 11:34 AM

Мокро стихотворение 

  Poetry » Landscape, Other
2358 15 28

Кафето е топло, а тихият пролетен дъжд
мажорно звъни по стъклото.
Което прахът е написал, отми изведнъж
капчукът с потракващи ноти.

 

Какво ли подготвил е мокрият мартенски ден?
През капките плахо надничам
и някак светът ми изглежда наново роден
в камбанка на бяло кокиче.

 

© Миглена Миткова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??