6 июл. 2017 г., 00:30

Мокър джаз 

  Поэзия » Другая
2463 29 20

Барабанѝ  във стаята неделна вечер.
Дъждът навън е с вкус на теб.
Сънят е синкав мит. Луната разсъблече
мечти в уискито ми с лед.
Стрелките мъркат в такт. Сърцето дирижира –
то знае как да е със теб, без теб дори.
Един до кости мокър джаз вратата ми намира.
Танцува самота. И обич ме вали.

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??