9 сент. 2008 г., 20:20

молба 

  Поэзия » Любовная
563 0 1

Аз молих те, съдба, с добри очи,

нали те молих толкова отчаяно

да се смилиш над мен за миг дори,

не виждаш ли - до болка съм отчаяна.

Сърцето ми, разбивано без жал,

отново и отново... и отново

раздавам обич, а ме сипи хлад

и всеки влива капчици отрова.

Да, силна бях. И може би да съм,

но моята душа е като струна.

И всяка вечер аз сънувам сън,

че скъсва се и някъде потъвам.

Сега стоя пред теб на колене,

от безнадеждност смазана отново,

не ми отнемай любовта поне.

Да я загубя аз не съм готова.

© Бояна Драгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Не я губи! Страхотен стих! Поздрави!
Предложения
: ??:??