11 дек. 2011 г., 10:22

Молба 

  Поэзия » Любовная
550 0 3


Прегърни сърцето ми,
сложи го в твоята душа,
обичай го като свое,
целуни устните ми, сякаш за първи път,
наслади се на целувката, като че ли трае цяла вечност,
погледни през очите ми надълбоко в душата ми,
влез в мен с погледа невинен,
открадни цялата ми любов и ме обсипи с твоята,
нека сълзата, стичаща се от очите ми,
ти покаже за какво бие сърцето ми,
целуни я нежно и кажи, че ме обичаш,
позволи ми да ти дам целия свят.

© Иван Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Усетих тази любов, сърцето и душата, а това е всичко в писането!!!Поздравления!!!
  • Много благодаря! Не съм спирал да го правя...
  • Тъжно и много красиво.Дай и целия свят,покажи и че я обичаш..
    Поздрав!
Предложения
: ??:??