7 мар. 2013 г., 22:37

Моли се 

  Поэзия » Белые стихи
711 0 1

                                       Моли се

 

Моли се за мен,

грешна съм.

Моли се за мен,

ако в сърцето ти има доброта.

Моли се за себе си и мен.

Моли се за невярващите,

които търсят спасение.

Моли се за грешните,

ако вярваш в правдата.

Моли се,

така както ние се молим за теб.

Един ден добротата ти да изчезне,

злоба в теб да се всели.

И от високо да те погледнат

с краката си да те убият.

В кървава постеля да те положат,

сладък сън да заспиш.

© Аннабел Енчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Уаууууу,кървава постеля....с краката си да те убият...Бели стихове?Хм....
Предложения
: ??:??