Когато пожелая да изчезна
от този свят...
хвани ме за ръка.
Не ме щади –
залюшкай ме над бездна.
Гмурни ме в най-дълбоката река.
Пред гняв на водопад ,
в око на буря
ме изправи,
О, Боже милостив.
За да усетя, колко съм ти нужна,
Ти, който всичко свое
ми дари!
© Людмила Билярска Все права защищены
При мен все още е неделя вечер, а при вас започна новата седмица. Нека е щастлива и успешна за теб, Петя! С обич!
-------
Радвам се, че си тук, Ани! Благодаря ти за чудесната оценка!
Прегръдка за теб, слънчице!
----
Благодаря ти, че отдели време и се спря до мен, Ани! До нови срещи, мила!
-----
МОМИЧЕТА, ПРИЕМЕТЕ МОИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЕДНА ПРЕКРАСНА НОВА СЕДМИЦА!
БОГ ДА БЪДЕ С ВАС!