(посветено)
Моля те, Господи,
моля те, спри пипалата
на болест неканена,
в тялото стенеща!
Моля те, Господи,
чуй в тишината
душата ранена
в гласa ми шепнеща!
Боли ме, Господи,
и сърцето си даже не чувам -
свито бие във мъка неземна
и въздиша в оковите бавно.
Прости, Господи,
всичките грешки!
Иска ми се да сънувам,
да отворя очи, да погледна
усмивката и топла... много е хладно.
Не ми я отнемай!
Моля те! Не още!
Озари със светлина деня!
Бди над нея нощем!
...............................
ОБИЧАМ ТЕ!
© Ивелина Цветкова Все права защищены
Поздрави!!!