20.08.2008 г., 22:45 ч.

Молитва 

  Поезия » Друга
1002 0 5

                                                        (посветено)

 

Моля те, Господи,

моля те, спри пипалата

на болест неканена,

в тялото стенеща!

Моля те, Господи,

чуй в тишината

душата ранена

в гласa ми шепнеща!

Боли ме, Господи,

и сърцето си даже не чувам -

свито бие във мъка неземна

и въздиша в оковите бавно.

Прости, Господи,

всичките грешки!

Иска ми се да сънувам,

да отворя очи, да погледна

усмивката и топла... много е хладно.

Не ми я отнемай!

Моля те! Не още!

Озари със светлина деня!

Бди над нея нощем!

 

...............................

ОБИЧАМ ТЕ!

© Ивелина Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??