4 февр. 2005 г., 19:11

Молитва 

  Поэзия
1204 0 2
Усмивка бледа,
пробуждам те в малко, теменужено човече
и блясък бегло се промъква в очите.
Ръката ми опива се от нежност.
Не казвам гласно..
Подухват мисли.
Разхождам те в най - приказните сънища
и на криле от вятър те покачвам,
орисано да бъдеш неизпълнено..
Жадувам да ти влея топлината,
да изрисувам свят от бели звуци
от всички демони да те отмъкна.
Не се плаши,
не се...
от стъкленото в погледа,
от крехкостта в недъгавото тяло.

Ще се счупиш ли...

Изтанцувай

живота си.


© Хей Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??