2 нояб. 2007 г., 14:31

Молят следите 

  Поэзия » Любовная
556 0 8

Следите от падащи звезди в очите ми те молят -

не ме наранявай!

Следите от разтеклия се грим по страните ми искат -

грешките предишни не повтаряй!

Следите, показващи болката, викат -

върни се!

Следите, белезите във душата ми те молят -

обичай ме!

© Таня Атанасова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??