2.11.2007 г., 14:31 ч.

Молят следите 

  Поезия » Любовна
551 0 8

Следите от падащи звезди в очите ми те молят -

не ме наранявай!

Следите от разтеклия се грим по страните ми искат -

грешките предишни не повтаряй!

Следите, показващи болката, викат -

върни се!

Следите, белезите във душата ми те молят -

обичай ме!

© Таня Атанасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??