Днес тишината ми разказа,
че идвало е тук момче...
каза, че е чула как бие лудо
неговото сърце!
Дочул ни вятърът и той добави,
че срещнал същото момче...
каза, че сълзите му избърсал
от тъжното му лице!
Накрая морето бурно проговори,
че момчето в прегръдките му спи,
че сърцето му не чувства болка
и не плачат вече неговите очи!
© Мооп Все права защищены