Jul 2, 2010, 11:20 AM

Mомчето 

  Poetry » Love
576 0 4

 Днес тишината ми разказа,

 че идвало е тук момче...

  каза, че е чула как бие лудо

  неговото сърце!

 

  Дочул ни вятърът и той добави,

че срещнал същото момче...

каза, че сълзите му избърсал

 от тъжното му лице!

 

  Накрая морето бурно проговори,

  че момчето в прегръдките му спи,

  че сърцето му не чувства болка

  и не плачат вече неговите очи!

© Мооп All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??