5 мая 2021 г., 21:21

Момент 

  Поэзия
314 0 1

 

 

 

Момент ...! Поспри

и се вслушай в тишината.

Чуваш ли я как бучи

нейде в далнината ...?

Това е от вятъра игрив.

Той не спи и се премята

като пламък жив

дълбоко във душата -

вятърът, ваятел

на будна тишина,

в която чакаш някой

да почука на вратата ...

Момент! Чука се ...! Отваряй ...

дано да е приятел ...,

онзи, който ти отчаяно

цял живот си чакал ...

 

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??